09.05.2024

Türkiye- KİK 2. İş ve Yatırım Forumu, 9-10 Haziran 2014

Sayın Üyemiz,
TOBB'dan gelen 26.05.2014 tarihli yazıda, “Türkiye- KÄ°K 2. Ä°ÅŸ ve Yatırım Forumu, TOBB, Dış Ekonomik Ä°liÅŸkiler Kurulu (DEÄ°K), FGCCC, Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası (BCCI) ve KÄ°K iÅŸbirliÄŸinde, Bahreyn BaÅŸbakanı Åžeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa’nın katılımı ve himayesinde 9-10 Haziran 2014 tarihlerinde, Bahreyn’de düzenleneceÄŸi bildirilmiÅŸtir.​
Forum’a Bahreyn BaÅŸbakanı, KÄ°K Genel Sekreteri, Türkiye ve KÄ°K ülkeleri Bakanları, Körfez ülkeleri Oda BaÅŸkanları, Türkiye ve KÄ°K ülkeleri Ä°ÅŸ Konseyi BaÅŸkanları ile Türk ve KÄ°K ülkelerinden çok sayıda firmanın katılımı beklenmektedir.
Forum kapsamında, altyapı, mega projeler, teknik müÅŸavirlik, tarım, gıda güvenliÄŸi, yenilenebilir enerji, petrol ve gaz sektörü, karşılıklı iÅŸbirliÄŸi imkanları, ÅŸirket kurma koÅŸulları ve kadın giriÅŸimciliÄŸi konuları ele alınacaktır.
Ayrıca Forum’da Türkiye ve KÄ°K firmaları arasında eÄŸitim, lojistik, tarım, gıda, bankacılık ve finans, petrol, gaz, enerji, saÄŸlık turizmi, altyapı ve teknik müÅŸavirlik ve savunma sanayi sektörleri baÅŸta olmak üzere,  firmalar arası ikili görüÅŸmeler gerçekleÅŸtirilecektir.

Ziyarete katılmak isteyen üyelerimizin konaklama, uçak, transferler, yemek vb. organizasyon giderlerini karşılamak üzere DEÄ°K- T. Ä°ÅŸ Bankası BeyoÄŸlu Åžubesi (Åžube Kodu: 1011, Swift: ISBKTRISXXX) TR51 0006 4000 0021 0113 3146 80  numaralı Avro hesabına 1000,- (Bin) Avro ön avans bedeli ödemeleri gerekmektedir. Katılım bedelinin kesinleÅŸmesini takiben, bakiye tutar ziyaret öncesinde katılımcılardan tahsil edilecektir.
Ekte yer alan “Türkiye- KÄ°K 2. Ä°ÅŸ ve Yatırım Forumu Katılım Formu”na yüksek çözünürlüklü ve “jpeg” formatında bir resim ekleyip, eksiksiz doldurarak, pasaportun resimli kısmı ve avans bedelinin ödendiÄŸini gösteren, katılımcının isminin veBahreyn ziyareti ibaresinin de kayıtlı olduÄŸu ödeme dekontu ile birlikte en geç 3 Haziran 2014 Salı günü mesai saati bitimine kadar Bahreyn@tobb.org.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.

BaÅŸvuru formunda katılımcılar tarafından belirtilen e-mail adreslerine bilgilendirme yapılacağından, genel e-mail adresi (info@.....com, vb.) yerine sıkça kullanılan ÅŸahsi e-mail adreslerinin verilmesi katılımcıların yararına olacaktır.

Katılım ücreti ve organizasyon hizmetleri, katılımcıların sayısına göre tespit edilmektedir. Bu itibarla, katılım teyidini bildirip, avans ödemesini yapmış olan katılımcıların ziyarete katılmaktan vazgeçmeleri halinde, en geç 3 Haziran 2014 Salı günü mesai saati bitimine kadar TOBB'a yazılı olarak bildirmeleri kaydıyla avans olarak yapılan ödeme iade edilebilecektir.

Bilgilerinize

Ek-1: BaÅŸvuru Formu