29.03.2024

İzQ Girişim Mentorluğu Programı Başvuruları

Borsamızın ortağı olduğu İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi’nin inovasyon odaklı çalışmaları kapsamında Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Türkiye Ofisi (UNDP) iş birliği ile 3 Haziran 2021 tarihinde “İzQ Girişim Mentorluğu” programı başlayacaktır.

Programın hedef kitlesi, ar-ge ve inovasyon çalışmaları bulunan, işbirliğine açık ve yenilikçi iş fikirlerini uygulamaya hazır şirketlerin c level,  üst ve orta düzey yönetici pozisyonundaki çalışanlarıdır. Eğitimler teorik bilgilerin yanı sıra uygulamalı seansların, deneyim paylaşımı ve vaka çalışmalarının yer aldığı çevrimiçi bir formatta gerçekleştirilecektir. Eğitimler sırasında öğretilen her metot, yöntem ve teknik ile ilgili teorik bilgi paylaşımının hemen ardından gerçekleştirilecek uygulamalar, vaka çalışmaları, tartışmalar ve deneyim paylaşımları ile aktarılan bilgilerin pekiştirilmesi, becerilerin geliştirilmesi sağlanacaktır. Eğitimlerin yanı sıra katılımcılara bireysel ya da ekip olarak gerçekleştirmeleri için uygulamalar ve ödevler verilecek, bu çalışmalar da aktif olarak yakından takip edilecektir.

Eğitim takvimi ekte yer almakta olup, programımıza yalnızca 20 katılımcının başvurusu kabul edilecek ve programa katılmaya hak kazanan katılımcılara 27-28 Mayıs 2021 tarihlerinde bildirimde bulunulacaktır. Katılımcıların programdan en üst düzeyde verim alabilmeleri ve İzQ Girişim Mentoru olmaya hak kazanabilmeleri için eğitim programın en az  % 80’ine devam etmeleri beklenmektedir.

İzQ Girişim Mentorluğu programına başvurular 21 Mayıs 2021 tarihine kadar www.izq.com.tr/girisimmentorlugu bağlantı adresi üzerinden kabul edilecek olup, sorularınız için İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi’ne izq@izq.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

İzQ Girişim Mentorluğu Programı Eğitim Takvimi

06.05.2021