26.04.2024

KOSGEB Kobi ve Girişimcilik Ödülleri

KOSGEB tarafından işletmelerin ve girişimcilerin kamuoyuna tanıtılması, ülkemiz ekonomisine yaptıkları katkının göz önüne serilmesi, cesaretlendirilmeleri ve potansiyellerinin ortaya çıkarılması için ödüllendirilmeleri amacıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenmekte olan KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri için başvurular başlamıştır.

Aşağıda belirtilen üç ana ve sekiz alt kategoride gerçekleştirilecek olan ödüllere başvurular; 16 Ağustos 2015 tarihine kadar devam etmekte olup, http://www.kobivegirisimcilikodulleri.gov.tr/ internet adresi üzerinden, işletmelerin mevcut KOSGEB kullanıcı şifreleri ile girilerek yapılmaktadır.

a) Yılın Başarılı KOBİ Büyük Ödülü

b) Yılın Başarılı KOBİ Ödülleri