20.04.2024

İzmir Ticaret Borsası’ndan Vali Mustafa Toprak’'a ziyaret

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, Meclis Başkanı Ş.Barış Kocagöz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İ.Yalçın Yılmaz ve Ercan Korkmaz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Uçak, Şeref İyiuyarlar, İzmir Ticaret Borsası Mali Danışmanı Adnan Yıldırım İzmir Valisi Mustafa Toprak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, Vali Toprak’a “Diyarbakır gibi zorlu bir coğrafyadan ilimize geldiniz. Size 122 yıllık Borsamız adına başarılı bir dönem diliyoruz” dedi. Kestelli, Vali Toprak’a İzmir Ticaret Borsası olarak kendileriyle her türlü iş birliğine açık olduklarını belirterek, “Sizinle çalışmaktan gurur duyarız” dedi.

İzmir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Barış Kocagöz Vali Toprak’a görevinde başarılar dilerken, İzmir Ticaret Borsası’nın VOB gibi önemli bir oluşumu kuran öncü bir kuruluş olduğuna dikkat çekerek, “VOB’taki başarımızı kurucusu olduğumuz ELİDAŞ Lisanslı Depoculuk faaliyetlerimizle devam ettirmek arzusundayız” dedi.

Kestelli ve Kocagöz Vali Toprak’ı İzmir Ticaret Borsası Meclis toplantısına davet etti. Vali Toprak, toplantıya katılmaktan memnuniyet duyacağını belirtti.

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli’den İzmir Ticaret Borsası faaliyetleri hakkında bilgi alan İzmir Valisi Mustafa Toprak, önümüzdeki dönemde kentteki tüm yöneticilerle birlikte uyum içinde çalışacaklarına inandıklarını belirtti.

10.06.2013