20.04.2024

“Sıradışı Eğitimler” Programı Başladı

Koordinatörlüğü İzmir Ticaret Borsası tarafından yürütülen TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun girişimcilere ve girişimci olmak isteyenlere yönelik "Sıra Dışı Eğitimler" konulu programı kapsamında düzenlenen “Finansal Kaynaklar” eğitimi 31 Mart Cuma günü İzmir Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi.

Eğitimin açılış konuşmasını TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Başkanı Aysel Öztezel yaparken, Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü ve İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülüzar Kurt Gümüş, katılımcıları finansal kaynaklar ve girişimcilikteki önemi hakkında bilgilendirdi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren TOBB İzmir İl kadın Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Başkanı Aysel Öztezel, girişimcileri daha da güçlendirmek, girişimci olmak isteyenlere destek olmak amacı ile ilkini 2019 yılında başlattıkları, pandemi döneminde de online devam ettirdikleri “Sıra Dışı Eğitimler”in üçüncü serisine yeniden yüz yüze programlarla devam etmenin kendilerine mutluluk verdiğini belirterek, “Bu dönemde de beş ayrı zengin içerikle bir eğitim programımızı daha tamamlayacağız. Öncelikle eğitim programımızın hayata geçmesinde büyük katkıları olan ve eğitimlerimizin ücretsiz gerçekleşmesini sağlayan Eğitim-Gelişim Komitemizin değerli üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Kendi kendimizin devası olmak, iş birliği, güç birliği içinde olmak çok önemli ve biz bunu sizlerin sayesinde başardık.” dedi.

Konuşmasında, İzmir Kadın Girişimciler Kurulu’nun faaliyetlerinde yanlarında olan ve büyük destek veren koordinatör kuruluş İzmir Ticaret Borsası’na ve Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli’ye teşekkür eden Öztezel, “İnanıyorum ki, başarılı, verimli, keyifli iş birliklerine, iletişim ağlarının güçlenmesine, dostlukların gelişmesine vesile olan bir eğitim sürecini, yine hep birlikte gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

Açılış konuşmasının ardından söz alan Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü ve İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülüzar Kurt Gümüş, girişimcilerin erişebilecekleri yeni nesil finansal kaynaklar ve girişimcilikteki önemine ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.

Eğitime; İzmir Ticaret Borsası Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Pınar Nacak, İzmir Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri ve girişimci adayları da katılım sağladı.

Girişimcilere Sıra Dışı Eğitimler Programı kapsamında verilecek diğer eğitimler “Melek Yatırımcılık”, “Ar-Ge ve Teknoparkların Mali Avantajları”, “TÜBİTAK, Avrupa Birliği ve Bakanlık Hibe ve Destekleri” ile “Yatırımcılık Sunumunun Önemi ve Hazırlama Teknikleri” başlıkları altında düzenlenecek.

Eğitimlere ilişkin detaylı bilgi ve katılım için https://izmirkadingirisimci.com/egitimler web adresini ziyaret edebilirsiniz.

04.04.2023