29.03.2024

İTB Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli: "Acımız Çok Büyük"

Merkezi Kahramanmaraş Pazarcık olan ve 10 kentimizde yıkıma neden olan 7,7 büyüklüğündeki deprem adeta tüm Türkiye’yi yerle bir etti. Acımız çok büyük. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor; enkaz altında kalan vatandaşlarımıza en kısa sürede ulaşılmasını temenni ediyorum. Gün birlik olma zamanı. İzmir Ticaret Borsası olarak, ilimizdeki diğer ekonomi STK’larıyla birlikte; devlet kurumları ve yerel yönetimlerle iş birliği içinde var gücümüzle depremzede vatandaşlarımızın yanında olmak için harekete geçmiş durumdayız. Bu zor süreçte tüm vatandaşlarımızı sağduyulu davranmaya, spekülatif haberlere itibar etmemeye ve başta yardım çalışmaları olmak üzere tüm konularda resmî açıklamaları beklemeye davet ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

Işınsu Kestelli – İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı

06.02.2023