17.04.2024

Konak Belediye Başkanı Tartan yeni İTB Yönetimi’ni ziyaret etti

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, İzmir Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli ve Meclis Başkanı Barış Kocagöz’ün ev sahipliği yaptığı ziyarette Meclis Başkan Yardımcısı Ömer Gökhan Tuncer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ercan Korkmaz, Yalçın Yılmaz, Sayman Üye Bülent Arman, Yönetim Kurulu Üyeleri Özhan Şen, Tayfur Akın ve Bülent Uçak da hazır bulundular.

Hakan Tartan, Borsa yönetimini seçimlerde gösterdiği başarıdan dolayı kutlarken, “Işınsu Hanım ile birlikte ilk ziyaretimizi Gıda Çarşısı’na yapmıştık. Çarşıdaki yol sorunu gündeme getirilmişti, Işınsu Hanım’ın sayesinde çözüldü. Çarşının temizlik problemi de giderildi. Yaz gelmeden birlikte ikinci bir tur yapalım, eksiklikler varsa tespit edelim. Elimizden gelen katkıyı koyalım” diye konuştu.

Işınsu Kestelli de, Tartan’a nezaket ve desteğinden ötürü teşekkür ederek, “Sayın Başkan, sıkıntımız olduğunda ne zaman sizi arasak çözüm ürettiniz. Her zaman yanımızda olduğunuzu hissettirdiniz. Kentimizin ve ülkemizin sizin gibi çözüm üreten yöneticilere her zaman ihtiyacı var” diye konuştu.

21.05.2013