26.04.2024
06:52
EN

Nesilden Nesile Aktarım Üretimle Başlar

Cemre Torun; "Kültürüyle, ürünüyle Türk mutfağı oldukça merak ediliyor. Mutfağımıza 5-10 senedir artan ilginin nedeni kültürel ve biyolojik çeşitliliğimizin yanı sıra Türk insanının gerçek ve samimi olması..."
 
"Ruhun Doysun" ve "Restoranlar Evde" gibi başarılı projelere imza atmış yemek yazarı ve danışman Cemre Torun, Türk mutfak kültürü ve çeşitliliğini iklim krizi, sürdürülebilir tarım ve nesilden nesile aktarım konularıyla ele aldı.
 
Devamı için sizi podcast kanalımıza bekliyoruz… 
Tüm dijital platformlarda; Apple Podcast, Google Podcast ve Spotify'dayız!
 
Podcast'i dinlemek için tıklayın

16.12.2020

 

Geri dön

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerez kullanılmaktadır. Çerezleri nasıl kullandığımız hakkında daha fazla bilgi için Çerez Politikamız’ı ziyaret edebilirsiniz. Çerez kullanım tercihinizi belirtiniz: