28.03.2024

Kestelli: Seçimler büyük bir demokratik olgunluk içinde gerçekleşti

İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi.
Türkiye'nin 24 Haziran’da ilk kez oyladığı yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi seçimlerini yüksek bir katılım ve büyük bir demokratik olgunluk içinde tamamladığını belirten Işınsu Kestelli, "Milletimiz tercihini yapmış, Cumhurbaşkanımızın önümüzdeki beş yıl içinde yeniden görev yapmasına onay vermiştir. Seçmen tercihleri Türkiye’de farklı renklerin ortak bir ülküyle gelecek hedeflerine yürümeyi başarması ihtiyacının mesajını net olarak ortaya koymuştur. Bugün artık yapılması gereken Türkiye’nin büyük hedefleri için hep birlikte büyük adımlar atılmasının önünü açmaktır. Cumhuriyetin 100.yılında Türkiye’nin gerçekten dünyada hak ettiği yeri alabilmesini sağlamak için demokratik standartlarımızı yükseltmekten ekonomide büyük reformlara girişmeye kadar devasa adımları bir duygudaşlık tesis ederek birlikte atmak zorundayız. Yeniden seçilen Cumhurbaşkanımızı ve Mecliste temsil hakkı kazanan siyasi partilerimizi tebrik ediyor, seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

25.06.2018