16.04.2024

İTB çalışanları 4. Geleneksel Aile Günü’nde bir arada

Çalışanlarının motivasyonlarını en üst düzeyde tutmak, kurum içi iletişimi arttırarak takım olma ve aidiyet duygusunu geliştirmek amaçlarıyla çeşitli etkinlikler düzenleyen İzmir Ticaret Borsası bu kapsamda çalışanları ve aileleri için her yıl düzenlediği Geleneksel Aile Günü organizasyonunun dördüncüsünü gerçekleştirdi. 07-08 Ekim 2017 tarihleri arasında Çeşme’de gerçekleştirilen ve Borsa yönetim ile personelinin aileleriyle birlikte geniş katılım gösterdiği etkinlikte tüm gün süren eğlenceli aktiviteler ve aile olimpiyatları düzenlendi.

Etkinliğe İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz, Sayman Üye Bülent Uçak, Genel Sekreter Dr. Erçin Güdücü, Genel Sekreter Yardımcısı Sinem Çelikten ile Borsa çalışanları ve aileleri katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bülent Uçak, “Her yıl çalışanlarımızın katılımlarıyla düzenlediğimiz Aile Günü etkinliğimiz sayesinde Borsamız ve birbirimize ait güzel hatıralar oluşturmayı ve hep birlikte bu anları yaşarken keyif alarak, iş stresi ve yorgunluğundan uzaklaşmayı hedefledik” dedi.

Türkiye’nin ilk Borsası olan bir kurumunun parçası olmanın kendileri için büyük bir onur ve sorumluluk vesilesi olduğuna değinen Bülent Uçak, “Borsamızı bu günlere taşıyan, gelmiş geçmiş tüm büyüklerimizi ve çalışanlarımızı şükranlarımla anıyor, bu bayrağı sizlerin emekleri ile daha da ileri taşımayı diliyoruz” diye konuştu.

Açılış konuşmasının ardından katılımcılar tarafından oluşturulan takımlar ve bireysel oyunların yer aldığı aile olimpiyatlarında saha yarışları ve tavla turnuvası düzenlendi. Dart Turnuvası’nda İzmir Ticaret Borsası Genel Sekreteri Dr. Erçin Güdücü, Tavla Turnuvasında Tescil Müdürü Mustafa Serin, Bocia Oyunu’nda ‘Tontişler’ adlı grup, farklı saha içi aktivitelerini içeren takım yarışlarında ise ‘Su Kuşları’ adlı ekip birinci oldu. Tüm gün süren eğlenceli yarışmaların sonucunda aile olimpiyatlarını ve tavla turnuvasını kazananlara, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz ve Sayman Üye Bülent Uçak tarafından madalya takdimi yapıldı. Etkinliğin sonunda İzmir Ticaret Borsası ailesi, günün anısına toplu fotoğraf çektirerek mutlu anlarını ölümsüzleştirdi.

09.10.2017