29.03.2024

Basın Açıklaması

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli:

İstanbul’da iki farklı noktada art arda gerçekleştirilen terör saldırılarını ve terörden medet umanları lanetliyoruz.

Ülkemiz tarih boyunca ve özellikle son bir yılda çok sayıda bu tür saldırılarla karşılaşmış, milletimiz benzer oyunlarla emellerini gerçekleştirmek isteyen bu örgütlere istediklerini vermemiştir. Türkiye'yi bombalı eylemlerle korkutmayı ve istediklerini yaptırmayı amaçlayanlar bu isteklerinin karşılığını hiçbir zaman bulamayacaklardır. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bu zor günleri de birlik ve beraberlikle aşacağına inancımız tamdır. Milletin huzurunu, memleketin birliğini canları pahasına savunan tüm güvenlik güçlerimizin sonuna kadar arkasındayız. İnanıyoruz ki, biz geçmişte olduğu gibi bugün de hep birlikte teröre karşı tek vücut ve tek ses olarak dimdik duracağız.

İstanbul’da gerçekleşen bu hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa ve milletimize sabır ve metanet diliyorum...

11.12.2016