28.03.2024

İzmir Kadın Girişimciler Kurulu yönetiminden Tire’de Oda ve firma ziyaretleri

Koordinatörlüğü İzmir Ticaret Borsası tarafından yürütülen TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun İcra Komitesi Başkanı Aysel Öztezel ve İcra Komite Üyeleri Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu'na makam ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Tire’de İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerinin şirketlerine de gezi gerçekleştirilerek faaliyetler konusunda bilgi alındı.

Karşılıklı bilgi alışverişi sağlanması ve olası işbirlikleri geliştirmek amacıyla yapılan ziyaretler gün boyu devam etti. TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu yönetimini ağırlayan Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, Aysel Öztezel’i kurulun başarılı çalışmaları ve kadın girişimciliğine olan katkıları nedeniyle tebrik ederek, bu konuda ortak çalışmalara imza atmaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti.

Ziyaretin ardından Tire Ticaret Odası’nda organize edilen KOSGEB Girişimcilik Eğitimi Programı kapsamında İzmir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri girişimci adayları ile buluştu. Kadın Girişimciler, girişimci adayları ile deneyimlerini paylaştı. İcra Komitesi Başkanı Aysel Öztezel, eğitimin sonunda girişimci adaylarına seslenerek, ‘Türkiye’de kadın girişimci sayısının arttırılması ve kadın işgücünün ve yaygınlaştırılması çok önemli, ülkemize girişimci kazandıran  eğitim programlarını düzenlemek adeta ülke ekonomisine katkı sağlamak demek. Bu anlamda, Tire Ticaret Odası’na ve KOSGEB’e bu konudaki değerli katkıları nedeniyle teşekkür ederiz’ dedi.

Program kapsamında ayrıca, TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun Tire Ticaret Odası temsilcisi Esra Boyacıoğlu ve Saadet Şentürk’ün firmaları kurul tarafından ziyaret edildi.

12.02.2016