23.04.2024

Ege Bölgesi kuru incir rekolte tahmin sonuçları açıklandı

İzmir Ticaret Borsası koordinatörlüğünde, İzmir Ticaret Odası, Ege İhracatçı Birlikleri, Aydın Ticaret Borsası işbirliğinde Erbeyli İncir Araştırma Enstitüsü  ile Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün katkıları ile gerçekleştirilen 2015/2016 sezonu Ege Bölgesi kuru incir rekolte tahmin çalışması tamamlandı.

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi  Sayın Özhan Şen, rekolte tahmin raporunun detayları konusunda bilgi vererek, 2015/16 sezonunda 74 bin 505 ton kuru incir üretileceğinin tahmin edildiğini açıkladı.

2015/2016 sezonu Ege Bölgesi kuru incir rekolte tahmin raporuna ulaşmak için tıklayınız.

27.08.2015