28.03.2024

Ege Bölglesi çekirdeksiz kuru üzümde rekolte tahmin sonuçları açıklandı

İzmir Ticaret Borsası koordinatörlüğünde, İzmir Ticaret Odası, Ege İhracatçı Birlikleri, Manisa ve Alaşehir Ticaret Borsaları işbirliğinde Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü  ile İzmir Gıda ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün katkıları ile gerçekleştirilen 2015/2016 sezonu Ege Bölgesi çekirdeksiz kuru üzüm rekolte tahmin çalışmaları tamamlandı.

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi  Sayın İlhan Zincircioğlu, 1 milyon 408 dekar bağ sahasında 196 bin 109 ton çekirdeksiz kuru üzüm üretileceğinin tahmin edildiğini açıkladı.

2015/2016 sezonu Ege Bölgesi çekirdeksiz kuru üzüm rekolte tahmin raporuna ulaşmak için tıklayınız.

06.08.2015