16.05.2024

TİSK Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri

Sayın Üyemiz,

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine gönderilen yazıda; kurumsal sosyal sorumluluk  (KSS) alanında farkındalığı arttırıp, şirketleri teşvik etmek amacıyla ilkini 2014 yılında uyguladıkları "TİSK Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri" progamının 2015 yılında tekrarlanacağı bildirilmiştir.

Yazıda, bu yılki program kapsamında "TİSK Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri" sürecinin başlamış olduğu bildirilerek 02.10.2015 tarihine kadar başvuruların kabul edileceği ifade edilmektedir.

Başvuru formuna ve dataylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.