19.05.2024

Balkan Ticaret Fuarı ve Kongresi

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan 10.04.2015 tarih 7138 sayılı yazıda; Bursa Ticaret ve Sanayi Odasından aldıkları 30.03.2015 tarihil yazıyada, 13-16 Mayıs 2015 tarihleri arasında Bursa'da düzenlenecek olan Balkan Ticaret Fuarı ve Kongresi ile altyapı, ulaşım, haberleşme, enerji santralleri, inşaat ve belediye ihtiyaçları ile ilgili mal ve hizmet üreten Türk yatırımcılarının ilgili Balkan Muhatapları ile görüşme ve fuarda sergilenecek ürün ve hizmetleri yerinde inceleme frısatı bulacakları belirtilmektedir.

Yazıda ayrıca, söz konusu fuar ile eş zamanlı olarak Bursa Ticaret ve Sanayi Odasının marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri ve Balkansiad ve Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile 13-15 Mayıs 2015 tarihlerinde Türkiye'nin birçok şehrinden ve 12 Balkan ülkesinden yüzlerce belediye başkanı ve satınalama yetkilileri ve akademisyenin katılacağı 2. Akıllı Belediyecilik Zirvesi'ni düzenleyeceği, ziyaretçilerin hem fuarı hem de zirveyi takipetmelerinin sağlanacağı bildirilerek;

Birliğin web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/ulusalarası İş İmkanları - Yurt içi Etkinlkler" bölümünden ve / www.tuyap.com.tr adreslerinden söz konusu fuara ilişkin ayrıntılı bilgiye ulaşılabileceği bildirilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.