26.04.2024

Bosna Hersek 6. Türk Ürünleri Fuarı

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan, İstanbul Ticaret Odasının 20.03.2015 tarih 5450 sayılı yazısında; 1999 yılından itibaren hedef bölgelerin ekonomi merkezlerınde Türk Ürünleri Fuarları gerçekleştirildiği, söz konusu fuarlar zincirinde Bosna Hersek'in ayrı bir öneme sahip olduğu, 2003, 2005, 2007, 2009 ve 2012 yıllarında İstanbul Ticaret Odasınca Bosna hersek'te 5 defa Türk ürünleri fuarı düzenlendiği,  bu kapsamda da Bosna Hersek 6.Türk Ürünleri Fuarının 14-17 Mayıs 2015 tarihlerinde Saraybosna İş Formu ile eş zamanlı olarak Saraybosana'da gerçekleştirileceği, Saraybosna İş Forumu'nun uluslararası katılımcıları ile Bosna Hersek 6. Türk Ürünleri Fuarı iştirakçileri arasında ikili görüşme organizsayonlarının da düzenleneceği bildirilmiştir.

12 m2 lik stand ile katılım bedelinin 3312 Euro olduğu, katılım bedeline stand inşaatı, nakliye, gümrük, sigorta, aydınlatma, yurt dışı tanıtım hizmetleri ve profesyonel ikili görüşmelerin düzenlenmesinin de dahil olduğu belirtilmektedir. Aynı zamanda fuarın T.C. Ekonomi Bakanlığı devlet desteği kapsamında olduğu ve toplam katılım bedelinin ve bir firmadan iki temsilcinin ekonomi sınıfı uçak biletinin % 50 sinin geri ödeme işlemlerinin İstanbul Ticaret Odası tarafından takip edileceği bildirilmiştir.

Söz konusu fuara katılım için, Birliğimiz web sitesinin ( www.tobb.org.tr )"Hizmetler/uluslaraarası İş İmkanları - Yurt Dışı Etkinlikler Bölümünde yer alan ve bir örneği ekte sunulan katılım sözleşmesinin doldurularak İstanbul Ticaret Odası ile irtibata geçilmesi gerektiği bildirilmiştir.

İrtibat Bilgileri  :

sibel.tayanc@ito.org.tr
aylin.odabas@ito.org.tr

Kayıt Formuna Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Bilgilerinize