26.04.2024

9. Dünya Odalar Kongresi

Sayın üyemiz,

TOBB'dan gelen 06/03/2015 tarihli yazıda 9. Dünya Odalar Kongresi'nin 10-12 Haziran 2015 tarihleri arasında Milletlerarası Ticaret Odası Dünya Odalar Federasyonu tarafından, Torino Ticaret Odası işbirliğinde İtalya'nın Torino kentinde düzenleneneceği bildirilmiştir.

Yazının devamında; 100 farklı ülkeden iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin katılacağı kongrede panel oturumları, çalıştaylar ve sergilerin düzenleneceği ve ayrıca Tarım Odası tarafından network/iletişim programı gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Kongre'ye katılmak isteyen üyelerimizin www.worldchamberscongress.org adresinde yer alan online kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.