09.05.2024

Türk Arap Ekonomi Forumu (TAF) 2015

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan 09.03.2015 tarih ve 4585 sayılı yazıda, Türk Arap Ekonomi Forumundan alınan yazısına atfen; Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN'ın himayelerinde dokuz zirveyi geride bırakan Türk-Arap Ekonomi Forumu (TAF) nun dünyanın en hassas bölgesinde bir istikrar sembolü olarak, 10. yıl buluşmasını gerçekleştireceği bildirilmiştir.

Maliye Bakanı Sn. Mehmet ŞİMŞEK ve Birliğimiz Başkanı Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun ev sahipliğinde, Dışişleri Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Arap Ülkeleri Birliği ve Birliğimiz resmi desteği ile Borsa İstanbul ve Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı işbirliği ile Al-İktissad Wal-Aamal Group tarafından, 10. Türk Arap Ekonomi Forumu (TAF 2015)  1-2 Nisan 2015 tarihlerinde Four Seasons Bosphorus Otel İstanbul'da düzenleneceği bildirilmiştir.

Söz konusu Forum Kapsamında ayrıca, Birliğimiz evsahipliğinde, 1 Nisan 2015 tarihinde, Maliye Bakanı Sn. Mehmet ŞİMŞEK başta olmak üzere davetli tüm Türk ve Arap Bakanların da onurlandıracakları bir öğle yemeği düzenlenecektir.

Türk-Arap ekonomik, diplomatik ve sosyal ilişkilerinin geliştirilmesini teminen, hükümet etkanının, Arap ülkeleri hükümet üyelerinin, uluslararası yatırım kuruluşlarından üst düzey yöneticilerin yanı sıra Türk Arap iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin iştirak edeceği TAF 2015 e katılmak isteyenlerin http://www.turkisharabeconomicforum.com adresinde yer alan Kayıt Formunu doldurmaları gerekmektedir.

Ayrıca katılım formuna, Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslaraarası İş İmkanları/Yurtiçi Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.

Kayıt Formuna Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Bilgilerinize