25.04.2024

İsrail de Tarım Teknolojileri ve Agritech 2015 Fuarı

Sayın Üyemiz,

Ege Bölgesi Sanayi Odasından gelen 03.03.2015 tarih 2834 sayılı yazıda; Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İsrail İstanbul Başkonsolosluğu işbirliğinde 09 Mart 2015 Pazartesi günü 10:00-12:30 saatlari arasında İsrai'de tarım Teknolojileri Konusundaki Son Gelişmeler ve 28-30 Nisan 2015 tarihleri arasında da Tel Aviv'de düzenlenecek Agritech 2015 Fuarı ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenleneceği bildirilmiştir.

Toplantıya, israil İstanbul Başkonsolosluğu Ticaret Ateşesi Sn. Joseph Abraham ve BARD Orta Doğu Bölümü, Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Abed Gera konuşmacı olarak katılım göstereceği bildirilmiştir.

Katılımın ücretsiz olduğu bilgilendirme toplantısına katılmak isteyen üyelerimizin en geç 06 Mart 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar http://www.ebso.org.tr/tr/kobiokulu linkindeki ilgilli etkinliğin içerisinde yer alan katılım formunu doldurarak başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Programa ulaşmak için Tıklayınız.

Bilgilerinize