18.04.2024

AB COSME Programı- Kümelenme Çağrısı Hk.

Sayın Üyemiz,

TOBB'dan gelen 03.02.2015 tarih ve 2131 sayılı yazıda, KOSGEB'in 27.01.2015 tarihli yazısına atfen; Avrupa Birliği tarafından uygulamaya konulan ve ülkemizde KOSGEB tarafından koordinatörlüğü yapılan COSME programı kapsamında “COS-CLUSTER-2014-3-03-Cluster Go International” çağrısı yayınlandığı belirtilmiştir.

İşletmeler ve özellikle KOBİ’lere uluslar arası işbirliği ortakları bulmak, onlara üstünlük kazandırmak, inovasyon kapasitelerini ve dünya çapında rekabet edebilirliklerini artırmak konularında yardımcı olmayı amaçlayan kümelenme işbirlikleri hakkındaki çağrıya ilişkin bilgiler için tıklayınız.

Söz konusu projeye başvuru yapmak isteyen üyelerimizin TOBB’ye ( irmak.atalay@tobb.org.tr ) bilgi vermeleri gerekmektedir.