Türk Gıda Kodeksi Yumurta Tebliği
Sayın Üyemiz,
Türk Gıda Kodeksi Yumurta Tebliği 20 Aralık 2014 tarih ve 29211 sayılı Resmi Gazetede yayınlanmıştır.
Amacı, yumurtacı tavuklardan elde edilmiş kabuklu yumurtanın tekniğine uygun ve hijyenik şekilde paketlenmesi, muhafazası, depolanması, taşınması ve pazarlanmasında dikkate alınacak özellikleri belirlemek olan Tebliğ'e aşada verilen linkten ulaşmak mümkündür:
Tebliğe ulaşmak için tıklayınız.
Bilgi Bankası
- Fire,Zayiat ve Randıman Oranları
- İstatistikler
- Projeler
- Rekolte Raporları
- Coğrafi İşaretler
- Mevzuat
- Hukuki ve Mali Danışmanlık
- Duyuru Arşivi
- Raporlar
- Makaleler
- Yayın Listesi
- Kütüphane
- İTB Logolar
- KVKK
- Form ve Dilekçeler
- Uluslararası İlişkiler
- E-Bülten Aboneliği
- E-Bülten Arşivi
- Sık Sorulan Sorular
- İzmir Hakkında
- Faydalı Linkler
- TOBB Uluslararası İş İmkanları Sistemi