17.05.2024

Bursa 7. Uluslararası Hayvancılık Ve Ekipmanları Fuarı, 14 – 18 Ekim 2014

Sayın Üyemiz,

Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve  T.C. Ekonomi Bakanlığı beraberinde, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Bursa Ticaret Borsası, Bursa İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Bursa Ziraat Odaları, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Bursa İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, KOSGEB Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin değerli destekleri alınarak, Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR) işbirliği ile hazırlanan BURTARIM 2014, Bursa 12. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile BURSA 7. ULUSLARARASI HAYVANCILIK VE EKİPMANLARI FUARI, 14 – 18 Ekim 2014 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Fuarlar ile eş zamanlı; TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Bursa Ziraat Odaları ve Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi işbirliğinde,  akademisyen, üretici ve ziraat mühendislerinin katılımıyla üçüncü kez organize edilen “Bursa Tarım Kongresi”, 16 – 17 - 18 Ekim tarihlerinde fuaye alanındaki Çekirge Konferans Salonu'nda gerçekleşecektir. Söz konusu kongre, ziyaretçilere sektörle ilgili merak ettikleri konularda bilgi edinme fırsatı sunacak, çiftçilerimizin bilinçlenmesini sağlayacaktır. Daha ayrıntılı bilgi için www.bursatarimkongresi.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Söz konusu Fuarlar, 14 - 18 Ekim 2014 tarihlerinde 09.30 – 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.  Detaylı bilgi almak için www.burtarim.comwww.bursatarimfuari.com ve www.bursahayvancilikfuari.com web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Bilgilerinize