10.05.2024

2014 Papua Yeni Gine Uluslararası Yatırım ve Altyapı Zirvesi

Sayın üyemiz,

TOBB'dan gelen Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyon'nun yazısında 9-10 Eylül 2014 tarihinde Port Moresby, Papua Yeni Gine‘de “2014 Papua Yeni Gine Uluslararası yatırım ve Altyapı Zirvesi” nin gerçekleÅŸtirileceÄŸi belirtilmektedir.

Port Moresby Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleÅŸtirilecek zirvede, üst düzey konuÅŸmacıların yanı sıra Papua Yeni Gine‘nin BaÅŸbakanı Peter O‘Neill ve diÄŸer ülkelerden katılımcılar ile yerel iÅŸ çevrelerinin yer alacağı ifade edilmektedir. Zirvenin ilk gününde yatırım firsatları,ikinci gününde ise altyapı ve ulaÅŸtırma konularına yoÄŸunlaşılacağı belirtilmektedir.

Söz konusu zirveye katılmak isteyenlerin http://www.pngadvantagecon ference.com web adresinden on-line olarak kayıt olabilecekleri ve zirve programına ulaÅŸabilecekleri ifade edilmektedir.