14.05.2024

Türkiye-Yunanistan Yatırım Forumu

Sayın Üyemiz,

TOBB'dan alınan yazıda Türkiye-Yunanistan Yatırım Forumunun, Ekonomi Bakanı Sn. Nihat Zeybekçi ve Yunanistan Kalkınma, Rekabetçilik ve Taşımacılık Bakanı Sn. Kostis Hotzidaki’nin katılımlarıyla, TOBB organizasyonunda ve Ekonomi Bakanlığı, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Yunanistan Ankara Büyükelçiliği ve Ankara Sanayi Odası (ASO) işbirliğinde, 12 Haziran 2014 tarihinde, Ankara’da gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Türk ve Yunan yatırımcıların katılacağı toplantıda, Türk ve Yunan Yatırım Destek Ajansları, Türk ve Yunan özle sektör temsilcilerine her iki ülkedeki yatırım imkanları tanıtılacaktır.

Etkinliğin taslak programı ve katılım formu TOBB internet sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler“ başlığı altında, Uluslararası İş İmkanları/Yurt İçi Etkinlikler“ bölümünde yer almakta olup katılmak isteyen üyelerimizin katılımcı formunu doldurarak en geç 10 Haziran 2014 Salı günü mesai bitimine kadar TOBB'a (İlgili kişi: Damla Çağlar, E-posta: damla.caglar@tobb.org.tr) iletmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla