30.06.2024

İslam Odası Araştırma ve Bilgi Merkezi "İş Çevreleri" Konferansı

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası'na bağlı kuruluş olan "İslam Odası Araştırma ve Bilgi Merkezi (ICRIC)" tarafından, 24-25 Haziran 2014 tarihlerinde Tahran/İran'da, 2015 sonrası Kalkınma Programına katkı sağlayabilecek "İş Çevreleri" üzerine uluslararası bir konferans düzenlenceği bildirilmiştir.

Söz konusu etkinlikte ulusal ve uluslararası kuruluşlar, akademi dünyası, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarından seçkin konuşmacıların yer alacağı ifade edilmektedir.

Anılan konferansın programına TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki "Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler" başlığı altından, konferansla ilgili detyaylı bilgilere ise konferans web sitesinden (www.icricinternational.org) ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.