21.05.2024

Polonya Cumhurbaşkanı Bronislav Komorowski’nin Türkiye’ye resmi ziyareti vesilesiyle, Türk-Polonya İş Forumu, 6 Mart 2014

Sayın Üyemiz,

Polonya CumhurbaÅŸkanı BronisÅ‚aw Maria Komorowski’nin Türkiye’ye resmi ziyareti vesilesiyle, TOBB-DEÄ°K tarafından Polonya Ticaret Odası iÅŸbirliÄŸiyle 6 Mart 2014 PerÅŸembe günü saat 13.30-17.30 saatleri arasında Ceylan Intercontinental Hotel/ Istanbul’da Türk-Polonya Ä°ÅŸ Forumu gerçekleÅŸtirilecektir. Sayın CumhurbaÅŸkanları Abdullah Gül ve BronisÅ‚aw Komorowski’nin onurlandırarak her iki ülke iÅŸ dünyası temsilcilerine hitap edecekleri Ä°ÅŸ Forumu’nun taslak programı  için tıklayınız

2004 yılında AB Üyesi olan Polonya, Orta Avrupa’da Türkiye’nin en büyük ticaret ortağı olup ikili ticaret hacmimiz 2013 yılsonu itibariyle 5 milyar doları aÅŸmıştır. Polonya, Avrupa BirliÄŸi’nin 6. büyük ekonomisi olup küresel ekonomik krizden olumsuz yönde etkilenmemiÅŸ, güçlü ve yüksek gelirli bir ekonomiye sahiptir. Polonya; kalifiye iÅŸgücü, cazip pazar hacmi, güçlü sanayi altyapısı ve lojistik avantajları nedeniyle Türk yatırımcı ve giriÅŸimcileri için de önemli iÅŸ fırsatları sunmaktadır.

Ä°ÅŸ Forumu’na enerji, mühendislik, inÅŸaat-altyapı, ilaç ve kimya sanayi, tarım ve gıda sanayi, biliÅŸim sektörlerinde faaliyet gösteren Polonya’nın önde gelen firma temsilcilerinin katılımı sözkonusu olup, konuk firma heyet listesi DEÄ°K'ten temin edilebilir.

Katılmak isteyen üyelerimizin, katılım bilgilerini DEÄ°K’e (Dilek Tuna; dtuna@deik.org.tr, Tel: 0212 339 5036 Faks: 0212 339 5065) 3 Mart 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar iletmesi gerekmektedir.