18.05.2024

T.C. Başbakanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Mısır’a Resmi Ziyareti Vesilesiyle düzenlenecek işadamları heyeti ve Türk-Mısır İş Forumu

Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 9-10 Şubat 2011 tarihlerinde Mısır Arap Cumhuriyeti’ne resmi bir ziyaret gerçekleştirecektir. Söz konusu ziyarete Devlet Bakanı Sayın Zafer Çağlayan’ın iştiraki ve TOBB ve DEİK tarafından düzenlenecek bir özel sektör heyetiyle katılım sağlanması öngörülmektedir.

Anılan ziyaret kapsamında DEİK/Türk-Mısır İş Konseyi ve karşı kanat kuruluşu Mısırlı İşadamları Derneği (EBA) işbirliğinde iki ülke iş dünyasının geniş katılımıyla Kahire’de Türk-Mısır İş Forumu da gerçekleştirilecek olup iki ülke Başbakanları Sayın Erdoğan ve Sayın Nazif’in Türk-Mısır İş Forumu’nu onurlandırmaları öngörülmektedir. Nihai program, katılım koşulları ve diğer detaylar ön kayıt yapan firmalara bilahare iletilecektir.

Bu bilgiler ışığında anılan ziyarete katılmak isteyen firmalar tarafından http://www.deik.org.tr/pages/TR/DEIK_ToplantiDuyurulariDetay.aspx?tdDetId=638&IKID=10 adresinde yer alan başvuru formunun eksiksiz doldurularak, 600 EURO avans bedelinin ödendiğini gösteren, katılımcının isminin de kayıtlı olduğu ödeme dekontu ile birlikte en geç 24 Ocak 2011 mesai bitimine kadar DEİK’e (Batuhan Güneş, Tel : 0 212 339 50 70, Faks: 0212 270 35 92, afrika@deik.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

NOT: Sadece ödeme dekontu ile birlikte iletilen formlar değerlendirilmeye alınacak olup ziyaretle ilgili uçuş ve konaklama detayları ile katılım ücretine ilişkin bilgiler sadece avans ödemesini yaparak katılım formunu ileten firmalara bilahare iletilecektir. Avans ödemesini yapmış olan katılımcıların ziyarete katılmaktan vazgeçmeleri halinde, avans olarak yapılan ödeme iade edilmeyecektir.