24.04.2024

Yunanistan Yatırım Forumu, 27 Şubat 2014

Sayın Üyemiz,

Yunanistan’ın Ankara Büyükelçiliğinin organizasyonuyla, Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı, Ankara Sanayi Odası ve Ankara Ticaret Odası desteğiyle, 27 Şubat 2014 tarihinde, saat 16.30’da, Ankara Sanayi Odası'nda Yunanistan Yatırım Forumu düzenlencektir.

Forum'da, Türkiye’deki potansiyel yatırımcılara ve yurtdışına dönük faaliyetlerini geliştirmeyi düşünen şirketlere, tarım, gıda içecek, inşaat, inşaat malzemeleri, bilgi iletişim teknolojileri, yenilenebilir enerji, turizm, gayrimenkul, bio-teknoloji, kozmetik ve ilaç sanayi, çevre yönetimi gibi alanlarda Yunanistanla işbirliği olanakları hakkında üst düzey yöneticiler tarafından bilgiler aktarılacağı bildirilmektedir.

Foruma katılmak isteyen firmaların http://www.tobb.org.tr/Sayfalar/Detay.php?rid=2164&lst=DuyurularListesi adresinde yer alan başvuru formunu doldurarak, Yunanistan Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticari İlişkiler Ofisi’ne (Tel: 0312 427 83 07, Faks: 0312 427 83 74, E-posta: ecocom-ankara@mfa.gr) iletmesi gerekmektedir.