19.05.2024

Japonya & Tokyo Ticaret ve Sanayi Odası ve Osaka Ticaret ve Sanayi Odası Kobi Heyeti ile İkili Görüşmeler, 14 Şubat 2014

Sayın Üyemiz,

Japonya/Tokyo Ticaret ve Sanayi Odası ve Osaka Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyonunda ülkemizi ziyaret edecek olan Japon KOBİ heyeti ile 14 Şubat 2014 tarihinde 09:00 -12:30 saatleri arasında Martı İstanbul Otel’de ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir.

Söz konusu görüşmelere katılacak olan Japon şirketler; makine ve aksamları, tekstil, atık imha ve geri dönüşümü, telekomünikasyon, IT teknolojileri, çelik işleme ve ticareti, doğal taşlar, optik ürünler ve araç içi aksesuarlar  gibi birçok farklı alanda faaliyet göstermektedir.

Japonya pazarına girmek isteyen ve/veya Japon firmalarla işbirliği yapmak isteyen Türk şirketlerine önemli bir fırsat sunan söz konusu toplantıya katılmak isteyen firmaların katılım teyitlerini 10 Şubat 2014 tarihine kadar  DEİK’e ( İlgili Kişi : Dilek Morgül, E-Posta: dmorgul@deik.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Katılımcı firmalar hakkında bilgi, program ve katılım formu için tıklayınız.