29.03.2024

Türk-Azerbaycan İş Konseyi Organizasyonunda Bakü - Sumgayıt Ziyareti, 10-11 Şubat 2014

Sayın Üyemiz,

DEÄ°K Türk-Azerbaycan Ä°ÅŸ Konseyi, ülkemiz ile Azerbaycan arasında çeÅŸitli alanlarda ticari ve ekonomik iÅŸbirliÄŸinin geliÅŸtirilmesi amacıyla deÄŸiÅŸik sektörlere yönelik etkinlikler düzenlemektedir.

Bu baÄŸlamda önümüzdeki dönem yapılacak etkinliklerinden, Azerbaycan CumhurbaÅŸkanı Ä°lham Aliyev’in özel talimatı ile araÅŸtırma, iÅŸ geliÅŸtirme, yüksek teknolojiler, enerji verimliliÄŸi, uzay teknolojileri, telekomünikasyon, iletiÅŸim ve bilgi teknolojileri alanlarında faaliyet göstermek üzere kurulan “High Tech Park”, ayrıca Sumgayıt Teknolojiler Parkı ve Kimya Sanayi Parkında yer alan tesisleri yerinde incelemek, yeni iÅŸbirliklerinin oluÅŸturulmasına yönelik fırsatlarla ilgili bilgi almak amacıyla, Ä°ÅŸ Konseyimiz organizasyonunda 10 – 11 Åžubat 2014 tarihlerinde Bakü ve Sumgayıt’a bir iÅŸadamları heyetinin ziyareti öngörülmektedir.

Söz konusu ziyarete yüksek teknolojiler, ambalaj sanayi, yapı kimyasalları, otomotiv yan sanayi, elektrik ve elektronik, tarım kimyasalları, temizlik maddeleri, kimya sanayi alanlarında faaliyet gösteren firma temsilcilerinin katılım saÄŸlamaları beklenmektedir.

Ziyarete katılmayı arzu eden firmaların, aÅŸağıdaki linkte yer alan katılım formunu eksiksiz doldurarak uçak bileti hariç, Bakü’de 3 (üç) gece konaklama ve kahvaltı, ziyaret süresince yapılacak transferler, ikili görüÅŸmeler organizasyonu vb. masraflar dahil olmak üzere kiÅŸi başına toplam 400 (dört yüz) Avro katılım ücretini “Dış Ekonomik Ä°liÅŸkiler Kurulu / Avrasya” banka hesabına (Türkiye Ä°ÅŸ Bankası BeyoÄŸlu Åžubesi, Åžube kodu: 1011, IBAN: TR95 0006 4000 0021 0113 3145 67 Avro Hesabı) yatırıldığını gösteren banka dekontu ile birlikte en geç 31 Ocak 2014, Cuma günü mesai saati bitimine kadar DEÄ°K’e (Nurengiz EÅŸki, tel: 0212-339 50 54, e-posta: avrasya@deik.org.tr, faks: 0212-270 37 84) iletmeleri gerekmektedir.