16.05.2024

Danimarka’ya Türk İşadamları Heyeti Ziyareti ve “Türkiye İş ve Yatırım Ortamı Semineri”

Danimarka dünyada rüzgar türbinlerinin %40’ının üreticisi ve önde gelen eczacılık ürünleri ihracatçısı olup Avrupa’da enerji verimliliğinde ilk sırada yer almaktadır. Ayrıca, Danimarkalı firmaların dünya lideri konumunda oldukları bilişim, denizcilik, yenilenebilir enerji, çevre teknolojilerinin (düşük karbon teknolojileri) yanısıra, sağlıklı yaşam ürünleri, gıda sanayi, inşaat/altyapı, tekstil-hazır giyim alanlarında Danimarka veya 3. pazarlarda işbirliği fırsatları mevcuttur. Sözkonusu Seminer için Danimarka’nın önde gelen firmalarından Ramboll, Haldor Topsoe, COWI, Global Windpower, Vestas, Unipak halihazırda katılım bildirmiştir.

Ziyaretin lojistik hizmetleri paket program dahilinde sağlanmakta olup taslak program, katılım koşulları ve kayıt formu ilişikte dikkatinize yer almaktadır.

Katılım sağlamayı arzu eden firmaların http://www.deik.org.tr/Pages/TR/DEIK_ToplantiDuyurulariDetay.aspx?tdDetId=641&IKID=10 adresinde yer alan katılım formunu ödeme dekontu ile birlikte en geç 15 Mart 2011 tarihine kadar doldurarak DEİK’e (Canan Özbay e-posta : cozbay@deik.org.tr ; tel : 0212.3395074) iletmeleri gerekmektedir.