30.06.2024

6. Türk-Arap Ekonomi Forumu (TAF’2011)

Türkiye ve Arap ülkeleri arasında son yıllarda önemli bir ivme kazanan siyasi, kültürel ve sosyal paylaşımlar ekonominin her alanında olumlu karşılık bulmakta, Türk ve Arap işadamlarına bankacılık ve finans’ın yanı sıra gayrimenkul, müteahhitlik, enerji, gıda, tarım, turizm, sağlık turizmi, lojistik, üretim ve hizmet sektörlerinde önemli işbirliği ve yatırım olanakları vadetmektedir. Söz konusu faaliyet alanları başta olmak üzere Türkiye ile Arap ülkeleri arasındaki ekonomik ilişkilerinin geliştirilmesi, yatırım olanaklarının değerlendirilmesi, yeni işbirliği imkânlarının ve ortak projelerin gerçekleştirilmesi hedefleriyle ülkemize kazandırılan TAF, 2011 yılında da diplomatik, sosyal ve kültürel olarak önemli bir odak noktası olacaktır.

Bölge iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin yanı sıra üst düzey hükümet erkânının iştirak edeceği ve işadamları arasında iletişimin azami ölçüde artırılması amacıyla katılımcılarına ikili görüşme imkânları da sunacak olan TAF 2011’e katılmak isteyen üyelerimizin http://www.tafclub.com/files/TAF2011RegForm-EngTr.pdf adresinde yer alan formu doldurarak AIWA-Türkiye ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.