19.04.2024

2. İİT Helal Gıda Fuar ve Kongresi

Sayın Üyemiz,

TOBB'dan gelen 27.09.2013tarihli yazıda, Birleşik Arap Emirlikleri Yüksek Konsey üyesi ve Şarjah hükümdarı Ekselansları Dr. Sheikh Sultan Bin Mohammed Al Qassimi’nin himayelerinde, Şarjah Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı Şarjah Sergi Merkezi’nin evsahipliği ve organizasyonunda, “2. İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Orta Doğu Helal Ticaret Fuarı ve Kongresi”nin, “Tek Helal Logosu- Tel Helal Standardı” teması altında, 16-18 Aralık 2013 tarihlerinde, Birleşik Arap Emirlikleri’nde düzenleneceği bildirilmiştir.

Söz konusu Fuar ve Kongre ile ilgili detyalı bilgiye  www.tobb.org.tr web sayfası sağ panelindeki "Uluslararası İş İmkanları /Yurt Dışı Etkinlikler" başlığı altından ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize