17.05.2024

Kazansummit 2013 Hk.

Sayın Üyemiz,

TOBB'dan gelen Tataristan Yatırım Kalkınma Ajansı'nın 31.07.2013 yazısında; Rusya Federasyonu ve İslam İşbirliği Teşkilatı Üye Ülkeleri 5. Uluslararası Ekonomi Zirvesi'nin, 2 - 3 Ekim 2013 tarihlerinde, Rusya Federasyonu'nun Kazan şehrinde dünzenleneceği belirtilmektedir.

Forumun amacının Rusya Federasyonu ve İslam İşbirliği Teşkilatı üye ülkelerinin ekonomik ve ticari ilişkilerini geliştirmek ve derinleştirmek olduğu belirtilmektedir.

Forumda Rusya Federasyonu ve İslam İşbirliği Teşkilatı'nın 57 üye ülkesinden firma sahipleri, yatırımcılar, üst düzey yöneticiler, üst düzey evlet temsilcileri ve kamu kuruluşları görevlilerinin yer alarak, günümüzün temel ekonomik konularını tartışacakları ifade edilmektedir.

Forumun programı, Forum katılımcıları ve konuşmacıları ile Foruma ilişkin detaylı bilgi www.kazansummit.com adresinde yer almaktadır. Forumla ilgili olası soruların info@kazansummit.com ve +7 843 567 60 66 nolu organizasyon komitesi ile iletilebileceği belirtilmektedir.