30.06.2024

Singapur İşadamları Heyeti, 26-29 Mart 2011

Bu ziyaret çerçevesinde Singapurlu işadamlarının katılımıyla gerçekleştirilecek olan İş Konseyi toplantılarında karşılıklı işbirliği imkânlarının ele alınması ve ikili görüşmelere yer verilmesi planlanmaktadır.

Ayrıca, muhtelif sivil toplum kuruluşları ile toplantılar, resmi kuruluşlar ile görüşmeler düzenlenmesi ve katılımcıların ilgi duyacakları firmalarla özel randevuların tesis edilmesi ve ziyaretlerin yapılması öngörülmektedir. Katılımcıların bu taleplerinin önceden Konseyimize bildirilmesi yararlı olacak ve toplantı safhasında oluşacak talepler de yerine getirilmeye çalışılacaktır.

Ziyarete katılacakların avans olarak 500 Euro ödemeleri gerekmektedir; kesin hesaplardan sonra ödenmesi gereken ücretin tamamı avans ödemesini yapan firmalara bildirilerek tahsilât yapılacaktır.

Söz konusu ziyarete katılmayı arzu eden firmaların avans olarak 500 Euro’nun yatırıldığına dair banka dekontuyla birlikte 11 Mart 2010, Cuma günü mesai bitimine kadar DEİK’e ( Faks: 0212 270 37 84; Tel: 0212 339 50 87, E-posta: asp@deik.org.tr ) başvurmaları gerekmektedir.