18.07.2024

Yunanistan İş Forumu Hk.

Sayın Üyemiz,

24-25 Ekim 2013 tarihlerinde, İzmir’de, Yunanistan Büyükelçiliği koordinasyonunda, İzmir Ticaret Odası organizasyonunda ve Ege Sanayici İş Adamları Derneği (ESİAD) ve Yunanistan Ticaret Sanayi Odalar Birliği’nin destekleriyle, Türkiye-Yunanistan  İş Forumu gerçekleştirilecek ve ana sektörlerin yenilenebilir enerji, gıda ve tarım ürünleri, turizm, inşaat ve inşaat malzemeleri olarak tespit edilmiştir.

Forumda, iki ülke özel sektör temsilcileri arasında ikili görüşmeler gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Yunanistan Büyükelçiliğince bildirilen, Yunanistan’dan katılacak özel sektör temsilcilerinin bilgileri, başvuru formu ile birlikte Birliğimiz web sitesi ( www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altında, Uluslar arası İş İmkanları/Yurt İçi Etkinlikler bölümünde yer almaktadır, Başvuru tarihi 13 Eylül 2013 tarihinde sona erecektir. Katılmak isteyen üyelerimizin başvuru formunu doldurarak, Yunanistan Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticari İlişkiler Ofisi’ne (Tel: 0312 427 83 07, Faks: 0312 427 83 74, E-Posta: ecocom-ankara@mfa.gr) iletmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarım.