18.05.2024

Eurochambers Ekonomi Zirvesi Hk.

Sayın Üyemiz,

16 Ekim 2013 tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezinde Büyüme ve Yatırım başlığında Eurochambers Ekonoımi Zirvesi gerçekleştirilecektir.

Oda camiası olarak ev sahibi yapacağımız bu son derece önemli Forum’da Avro Krizinin olumsuzluklarıyla yüz yüze kalan Avrupa iş dünyasının ekonomik büyümeye tüm ayrıntılarıyla ele alması ön görülmektedir. Forum’a EUROCHAMBRES üyesi ülkelerden çok sayıda oda temsilcisi, akademisyen, AB kurumu temsilcileri ve düşünce kuruluşu uzmanlarının iştirak etmesi beklenmektedir. Ekonomik Forum, zengin içeriği yanında, oda ve borsalarımız için muadilleri ile bir araya gelme, karşılıklı proje ve başarılı uygulamalarını paylaşma imkanı sağlayacaktır.
Avrupa Konseyi Başkanı Herman Van Rompuy’un katılım teyidi verdiği Ekonomik Forum çerçevesinde,
? İş dünyasının ihtiyaç duyduğu beceriler
? Avrupa İşletmelerinin Uluslararasılaşması
? Finansmana Erişim
? Odalar İçin Yeni Eğilimler
? Yeni İş Kuranlara Destek
? Kadın Girişimciliği
? Odaların Değişen Dünya Şartlarında Pozisyon Belirlemesi
? Dijital Hizmetler
? Yeşil Ekonomi ve Sürdürülebilir Sanayi
konuları ayrıntılı şekilde tartışılacaktır.
İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde  gerçekleştirilecek Ekonomi Forumu’nun programı, panel konuları ve katılım şartlarına ilişkin ayrıntılara http://www.eurochambres-economic-forum.eu/ internet adresinden ulaşılabilmektedir.
Bilgilerinize sunarım.