17.05.2024

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Moskova’ya Resmi Ziyareti ile Eş Zamanlı Olarak Türk Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti Programı

Ticaret Heyetine, tekstil ve hazır giyim, otomotiv ve yan sanayi, kimyevi maddeler, plastik ve plastikten mamul eşya, temizlik maddeleri, kâğıt ürünleri, ilaç sanayi, tıbbi ekipmanlar ve hastane malzemeleri, gıda ürünleri, gıda işleme makineleri, elektrikli ve elektronik cihazlar, makine ve ekipmanları, tarım aletleri, demir-çelik ürünleri, inşaat-müteahhitlik, inşaat malzemeleri, mobilya, mücevherat ve madencilik sektörlerinde uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden tüm firmalarımız katılabilecektir.

Söz konusu ziyaret kapsamında, Rusya Federasyonu’nun St.Petersburg ve Moskova şehirlerinde; Türk ve Rus iş adamları arasında ticaret, yatırım, müteahhitlik ve müşavirlik konularının görüşülebileceği İkili İş Görüşmelerinin gerçekleştirilmesi; ayrıca ilgili ülkenin iş çevrelerinin de katılımıyla Türk yurtdışı müteahhitlik, yatırım ve ihracat potansiyelinin tanıtımının yapılacağı ve iki ülke arası işbirliği olanaklarının değerlendirileceği Türkiye - Rusya İş Forumu’nun düzenlenmesi planlanmaktadır.

Bu çerçevede, Rusya Federasyonu Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti programına katılmak isteyen firmaların, http://www.immib.org.tr/bulten/index.aspx?ID=1612 internet adresinde yer alan Başvuru Formunu eksiksiz doldurarak, elektronik ortamda en geç 7 Mart 2011, Pazartesi günü mesai bitimine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Organizasyon kapsamındaki konaklama, uçak bileti, toplantı ve transfer giderlerinin karşılanmasını teminen firmalarımızın İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği’nin Halkbank Yeşilköy Şubesi (Şube Kodu:890) (Hesap No:2P000001) (Iban No: TR60 0001 2009 8900 002P 0000 01; Swift Kodu:TRHBTR2A(XXX) 1500- EURO (iptal durumunda geri iadesiz) ön ödeme yapmaları ve ilgili banka dekontunun İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birliklerinin 212-454 03 93 numaralı faksına veya abdullah.keskin@immib.org.tr e-mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bilgi için:
İMMİB Fuarlar ve Tanıtım Şubesi
Abdullah Keskin, Mesut Birgin / tel. 0212-454 09 70 / e-mail: abdullah.keskin@immib.org.tr

DEİK Türk-Avrasya İş Konseyleri
Nurengiz Eşki / tel. 0212-339 50 54 / e-mail: neski@deik.org.tr