18.05.2024

Türkiye-İngiltere KOBİ Buluşması

Sayın Üyemiz,

DEİK/Türk-İngiliz İş Konseyi tarafından UKTI (UK Trade and Investment) işbirliğiyle 27 Kasım 2013 tarihinde Londra’da bilişim teknolojileri, inşaat-mimarlık tasarım ve otomotiv sanayi sektörlerinde “Türkiye-İngiltere KOBİ Buluşması – SME Networking Event” düzenlenmesi planlanmaktadır.  Anılan etkinliğe T.C. Ekonomi Bakanı Sayın Zafer Çağlayan ve İngiltere Ticaret ve Yatırım Bakanı Lord Green’in katılımları ve her iki ülke iş dünyası temsilcilerine hitapları öngörülmektedir.

Söz konusu etkinlikle, bilgi ve iletişim teknolojileri alanında ihracatçı ve/veya dış pazarlarda ortaklık arayan firmaları ; İnşaat: mimarlık, tasarım, inşaat endüstrisi alanlarında destek ve hizmet sağlayabilecek, ihracat ve işbirlikleri arayan firmaları ; Otomotiv sektöründe dış pazarlarda ortaklık arayan yedek parça üreticileri ve tedarik zincirlerini buluşturmayı hedeflemektedir.

Türkiye-İngiltere KOBİ Buluşması Etkinliğine katılmayı arzu eden üyelerimizin, ekte yer alan form aracılığıyla  DEİK’e (Sn. Dilek Tuna, tel : 0212.3395036 ; dtuna@deik.org.tr) 3 Ağustos 2013 tarihine kadar ön bilgi  vermeleri rica olunur.

Başvuru Formu