18.05.2024

2. Türkiye-Slovakya İnovasyon ve Teknoloji Forumu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, Bratislava Büyükelçiliğimizden alınan bir yazıya atfen, “Türkiye-Slovakya İnovasyon ve Teknoloji Forumu’nun İstanbul Ticaret Odası, Slovakya’nın İstanbul Başkonsolosluğu, Banska Bystrica Fahri Konsolosumuz Vladimir Sotak, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Slovak Bilimler Akademisi işbirliğinde, 3 Kasım 2010 tarihinde, İstanbul’da düzenlendiği belirtilmekte olup “İkinci Türkiye-Slovakya İnovasyon ve Teknoloji Forumu”nun 02–05 Mart 2011 tarihlerinde, Bratislava-Smolenice’de düzenlenmesinin öngörüldüğü ifade edilmektedir.

Söz konusu forum ile ilgili Deniz Yalçın ile iletişime geçilebilinir. (Deniz Yalçın, TOBB, 0312 2182218, deniz.yalcin@tobb.org.tr)