19.05.2024
19:15
EN

TGK Baharat Tebliği yayınlandı .

Sayın Üyemiz,

 
İlişikte sunulan Baharatın tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretilmesi, hazırlanması, işlenmesi, depolanması, nakledilmesi ve piyasaya arz edilmesi aşamalarında taşıması gereken özelliklerini belirlenmesi amacıyla hazırlanan Türk Gıda Kodeksi Baharat Tebliği 10 Nisan 2013 tarih 28614 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.
 
 
Bilgilerinize sunarım.

 

Geri dön

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerez kullanılmaktadır. Çerezleri nasıl kullandığımız hakkında daha fazla bilgi için Çerez Politikamız’ı ziyaret edebilirsiniz. Çerez kullanım tercihinizi belirtiniz: