30.06.2024

Türkmenistan Yatırım Forumu, 05-06 Mart 2013

TOBB'dan gelen 21.02.2013 yazıda, Cumhurbaşkanımız Sn. Abdullah GÜL ve Türkmenistan Devlet Başkanı Sn. Gurbanguli BERDİMUHAMEDOV’un himayelerinde, TOBB &  DEİK/Türk – Türkmen İş Konseyi ev sahipliğinde ve Türkmenistan Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, Türkmenistan Uluslararası Yatırım Forumu, 5–6 Mart 2013 tarihlerinde, 25 farklı ülkeden temsilcilerin katılımıyla, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Forumda Türkmenistan’ın yatırım stratejisi uygulaması, Türkmenistan’daki güncel iş ortamı ve uluslararası etkili ortaklıklar geliştirilmesi temaları işlenecek ve ulusal ekonominin karşılaştığı modernleşme sorunları, rekabetçiliğin artırılması ile Türkmenistan’ın önümüzdeki dönemde hayata geçireceği yatırım projelerinin konu alındığı oturumlar gerçekleştirilecektir.

Türkiye’den ve dünyadan, 700’e yakın katılımcının beklendiği toplantının katılım ücreti DEİK üyeleri için 200 TL, DEİK üyesi olmayan firmalar için 300 TL’dir. Forum sırasında üyelerimizin ürün ve hizmetlerini sergileyebilmeleri için stant alanları oluşturulmuştur. Stant almayı düşünen füyelerimizin DEİK ile iletişime geçmesi gerekmektedir. Başvuru formu, taslak program, Türkmenistan katılımcı listesi, stant başvuru formu ve stant kullanımına ilişkin güncel duruma www.tobb.org.tr ana sayfasından ulaşılabilmektedir.

Anılan Foruma ilişkin başvuru formunun doldurularak, katılımcının isminin de kayıtlı olduğu ödeme dekontu ile birlikte en geç 1 Mart 2013, Cuma günü mesai saati bitimine kadar DEİK’e (Adem Kula, e-mail: akula@deik.org.tr, Tel: 0212 339 50 83, faks: 0212 270 37 84) iletilmesi gerekmektedir.

Oda/Borsa Başkanları, Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Başkanlarından söz konusu Forum için katılım ücreti talep edilmemektedir.