30.06.2024

Pakistan İle Yatırım Olanakları

TOBB'dan gelen 22.02.2013 tarihli yazıda, 31 Ocak-6 Şubat 2013 tarihleri arasında Pakistan Sindh Yatırım Kurulu Heyeti'nin ülkemizi ziyareti kapsamında, söz konusu heyet tarafından yapılan Sindh Bölgesi'nde ülkemiz yatırımcıları için mevcut yatırım imkanlarını anlatan sunum ve işbirliği alanlarını içeren listenin Birliğe iletildiği bildirilmiştir.

Söz konusu listeye www.tobb.org.tr adresinde yer alan "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları" başlığı altındaki "Özelleştirme ve Yatırım Projeleri" bölümünden ulaşılabilmektedir.