18.05.2024

Bosna Hersek Yatırım Projeleri

Sayın Üyemiz,

Ekonomi Bakanlığı’nın bir yazısına atfen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğ'nden alınan yazıda, Saraybosna Ticaret Müşavirliğimiz aracılığıyla Bosna Hersek Yabancı Yatırım Tanıtım Ajansı'ndan temin edilen güncel yatırım projeleri iletilmektedir. Anılan projelere ait dokümanlara Odalar Birliği web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altında, Uluslararası İş imkanları/ Özelleştirme ve Yatırım Projeleri bölümünde yer almaktadır.

Yazıda devamla, yeterli sayıda firmamızın ilgi göstermesi halinde belirlenecek sektörlerde söz konusu ülkeye yönelik olarak bir yatırım heyeti düzenlenmesinin de öngörüldüğü belirtilmektedir. Söz konusu yatırım heyetine katılım sağlayacak üyelerimizin taleplerini,  Odalar Birliği’ne iletilmek üzere, Borsamız Ar-Ge Müdürlüğü'ne e-posta ile (e-posta:arge@itb.org.tr ) iletmesi gerekmektedir.