19.05.2024

Gabon, Senegal, Nijer Ziyaretleri Hk.

Üyelerimize potansiyel iş fırsatları sunan anılan ülkelerde pazar payımızın artırılması ve bu ülkelere yönelik yeni ihracat imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek söz konusu heyete gıda, tarım ve hayvancılık, balıkçılık, makine ve ekipmanları, otomotiv ve yedek parça, kimyevi maddeler ve mamulleri, temizlik ve hijyen ürünleri, mobilya, medikal ürünler ve cihazlar, tekstil ve hazır giyim, güvenlik malzemeleri ve ekipmanları, turizm ve otelcilik, yapı ve inşaat makineleri ve malzemeleri, madencilik, petrol ürünleri, müteahhitlik ve teknik müşavirlik sektörleri başta olmak üzere uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmalarımız iştirak edebilecektir.

Gabon - Nijer - Senegal Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti Programına katılmak isteyen üyelerimizin 27 Aralık 2012 Perşembe günü mesai bitimine kadar aşağıda irtibat bilgileri yer alan İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) Genel Sekreterliği’ne başvurmaları gerekmektedir.

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (İMMİB)
Ahmet GÖKSEL
Tel: 0212 454 00 21 E-Posta: ahmet.goksel@immib.org.tr