30.06.2024

İş Birliği Talebi - Bangladeş

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen; Bangladeş firması Blue Bangladesh Consultancy (https://www.bluebangladesh.com/) tarafından kamuya ait Bangladesh Satellite Company Limited (BSCL) firmasının satış temsilciliği konusunda anlaşma imzaladıkları ve BSCL dışında uydu şirketi olarak faaliyet göstermeye yetkili tek firma oldukları iletilmektedir.

Bangladeş'in Banghabandu-2 isimli ikinci uydusunun fırlatılmasına yönelik çalışmalarda kullanılmak üzere dokümantasyon/ fiyatlandırma konularında danışmanlık, yer gözlem uydu hizmetleri ve yüksek çözünürlüklü uzaktan algılanan görüntüler tedariki konularında Türk firmalarla iş birliği yapmak istedikleri ifade edilmektedir.

Firma tarafından iletilen talep yazısı ekte sunulmakta olup, ilave bilgi için ilgili Dakka Ticaret Müşavirliği (dakka@ticaret.gov.tr) ile iletişime geçmesinin faydalı olacağı iletilmektedir.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ .