30.06.2024

Türkiye-İsveç Ekonomi ve Ticaret Ortak Komitesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen; Türkiye-İsveç Ekonomi ve Ticaret Ortak Komitesi II. Dönem Toplantısı'nın Ticaret Bakanı Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat ile İsveç Uluslararası Kalkınma İş Birliği ve Dış Ticaret Bakanı Sayın Johan Forssell'in eşbaşkanlıklarında, 3 Eylül 2024 tarihinde Stokholm/İsveç'te gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Ssöz konusu Protokole ilişkin görüş ve varsa ilave önerilerinizin mümkünse gerekçelendirilerek, en geç 14 Haziran 2024 Cuma gününe kadar Birliklerine (TOBB) (arzu.emeksiz@tobb.org.tr) e-posta adresine iletilmesi gerektiği ifade edilmektedir.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.