30.06.2024

İzmir Çevre Yönetimi Farkındalık Etkinliği

Sayın Üyemiz,

Türkiye Çevre Haftası’na yönelik olarak, Ä°zmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve Borsamız iÅŸ birliÄŸi içerisinde “Ä°zmir Çevre Yönetimi Farkındalık EtkinliÄŸi” 06 Haziran 2024 PerÅŸembe günü saat 14:00'da (Kayıt- 13:30) Ä°zmir Ticaret Odası'nda gerçekleÅŸtirilecektir.

EtkinliÄŸimizde su yönetimi konusunda üyelerimizin yararlanabileceÄŸi teÅŸvik ve destekler aktarılacak, su ve atık yönetiminde iyi uygulama örneklerine yer verilecek, geleceÄŸe iliÅŸkin beklentiler paylaşılacaktır.

Katılım için 5 Haziran 2024 ÇarÅŸamba günü mesai bitimine kadar kayıt oluÅŸturulması gerekmekte olup, kayıt formuna https://izto.org.tr/tr/ft/cevreyonetimifarkindaliketkinligi linki üzerinden ulaÅŸabilirsiniz.

Program 14:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleÅŸecektir.

Bilgilerinize sunarız.