27.04.2024

Türkiye-Kazakistan 13. Dönem KEK Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Ticaret Bakanlığı’nın yazısına atfen; Türkiye-Kazakistan Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) Toplantısı'nın 24-25 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü belirtilerek, TOBB görev ve yetki alanına giren konular ile ilgili güncel bilgi notlarına ihtiyaç duyulduğu ifade edilmektedir.

Bu itibarla bahse konu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, Kazakistan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin 12 Mart 2024 tarihine kadar arge@itb.org.tr e -posta adresine iletilmesini rica ederiz.